Umut İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 3 eTwinning projesinden Ulusal Kalite Etiketi alarak "eTwinning Okulu" olmuştur.

Saatler: SABAHÇI DEVRE:08.15-12.50 ÖĞLENCİ DEVRE:13.00-17.40
Isınma: KÖMÜR SOBASI VE ELEKTRİKLİ ISITICI
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning projeleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda lojman bulunmamakta olup var olan lojman anasınıfı olarak kullanılmaktadır.

WEB - https://sanliurfaumutilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Umut Köyü, Mardin yolu 12. km PARK GÖBEKLİTEPE AVM Yanı, Haliliye/Şanlıurfa

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - MARDİN YOLU ÜZERİ 10.KM, GÖBEKLİTEPE PARK YANI.

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ÖZEL ARAÇLAR İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTA